About us

PDF Print E-mail

САБА.БГ ООД е търговска компания, занимаваща се с внос на опаковки за козметични, парфюмерийни и етерично-маслени продукти, предимно от Китай и Индия. Позиционирана е в гр.Варна, което  улеснява дейността й.Работим само с  проверени, надеждни, доказали се с качество и срокове производители. Имаме изградена система за контрол на всяка наша поръчка преди да се качи на кораба или самолета – контрагентите ни в Китай са изключително отговорни.


Стремим се да покрием  всички видове опаковки, необходими за козметиката, парфюмерията и етерично масленото производство – стъклени, метални и акрилни бутилки и буркани, помпички (парфюмни и лосионни)  и капачки за тях, както и флакони (стъклени и метални) за етерични масла и тестерни фиалки.
Предлагаме голямо разнообразие от дизайни, обеми и материали. Възможна е и направата на опаковки по дизайн на клиента – правили сме много матрици за флакони, помпи и капачки.

Ние не просто търгуваме, а влагаме сърце и душа във всяко едно задание. За нас работата приключва, когато клиента остане удовлетворен от резултата.
Възможностите ни са много повече от това, което може да намерите на сайта. Работим с много фабрики и не можем да качим цялата информация на сайта.

Сред клиентите ни са най-големите български производители на парфюмерия, козметика и етерични масла.
 

Statistics

Content View Hits : 190773