About us

PDF Print E-mail

САБА 2015 ООД е  компания, занимаваща се с дистрибуция на опаковки за козметични, парфюмерийни и етерично-маслени продукти, както и на самите етерични масла. Позиционирана е в гр.Варна. Работим само с  проверени, надеждни, доказали се с качество и срокове производители. Имаме изградена система за контрол на всяка една наша поръчка.

Фирмата успешно предлага на пазара етерични масла под своя марка. Нашите продукти се предлагат на едро и дребно в стъклени флакони от 20 мл, 30 мл и 50 мл..


Стремим се да покрием  всички видове опаковки, необходими за козметиката, парфюмерията и етерично масленото производство – стъклени, метални и акрилни бутилки и буркани, помпички (парфюмни и лосионни)  и капачки за тях, както и флакони (стъклени и метални) за етерични масла и тестери за тях.
Предлагаме голямо разнообразие от дизайни, обеми и материали. Възможна е и направата на опаковки по дизайн на клиента.

Ние влагаме сърце и душа във всяко едно задание. За нас работата приключва, когато клиента остане удовлетворен от резултата.
Възможностите ни са много по-големи от това, което може да намерите на сайта, затова не се колебайте да ни пишете, ако имате въпроси.

Сред клиентите ни са най-големите български производители на парфюмерия, козметика и етерични масла. 

Statistics

Content View Hits : 248326